1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Tekstil Sektöründe Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Yükselişe Geçiyor

Tekstil Sektöründe Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Yükselişe Geçiyor

featured
tekstil-sektorunde-surdurulebilirlik-ve-inovasyon-yukselise-geciyor.jpg
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suni deri üretiminde sektörün öncüsü Hefa Group; tekstil sektörünü değerlendirirken, sürdürülebilirlik ve inovasyona dikkat çekiyor.

 

‘‘Hızlı ve Üstün Kalite” yaklaşımıyla küresel arenada kendini kanıtlayan Hefa Group, sektördeki değişimlere öncülük ederek geleceğe yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Sürdürülebilirlik ve inovasyonu stratejik öncelikler olarak belirleyen marka, üretim tesisleri ve yüksek üretim kapasiteleriyle sektörde adından başarıyla söz ettiriyor.

“Dönüşümün öncüsü olmayı hedefliyoruz’’ 

Tekstil sektöründe dönüşüm süreci, sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı gelişmeler ile ilgili görüşlerini paylaşan Hefa Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şahinler: “Tekstil sektörü, son yıllarda hem küresel hem de yerel düzeyde önemli değişimlerden geçiyor. Özellikle sürdürülebilirlik, çevresel sorumluluk ve inovasyon konuları, sektörümüzün geleceğini belirleyen temel dinamikler haline gelmiş durumda. Hefa Group olarak, bu dönüşümün bir parçası olmanın ötesinde, öncüsü olmayı hedefliyoruz. Üretim süreçlerimizde çevre dostu ve yenilikçi yaklaşımları benimseyerek, suni deri ve kumaş üretiminde sektöre öncülük ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Tekstilde sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeye kararlılıkla devam ediyoruz”

Sürdürülebilirlik ilkesine dayalı yeni projeler ve teknolojik yenilikler doğrultusunda üretim süreçlerine devam ettiklerini belirten Şahinler, “Tekstil sektöründe sadece bugünü değil, yarını da düşünerek hareket ediyoruz. Ar-Ge çalışmalarımıza yaptığımız yatırımlar sayesinde, çevreye duyarlı ve yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Bu bağlamda, suni deri ve kumaş üretiminde kalite, estetik ve sürdürülebilirliği bir araya getiren çözümler sunuyoruz.  Çorlu’daki boyahane ve tekstil fabrikası aylık 900 ton kumaş boyama ve 1065 ton örme kapasitesine sahipken, Hadımköy’de yer alan suni deri fabrikasındaki 2 üretim hattı ise aylık 3.360.000 m² üretim kapasitesine ulaşıyor. Bu yüksek kapasite, müşteri taleplerine hızlı ve etkili çözümler sunma konusunda büyük bir avantaj sağlıyor.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tekstil Sektöründe Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Yükselişe Geçiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Balıkesirden Son Dakika ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin